Середа, 12.08.2020, 11:16
Вітаю Вас Гість | RSS

ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ №46 с.ЛАЗІРКИ

Форма входу
Годинник

Навчально - виробничий процес

Пробні кваліфікаційні роботи учнів по професії "Кухар, кондитер"

Звичайно ж, було багато хвилювань і в учнів групи № 22, і в майстра виробничого навчання Ольги Анатоліївни Копотун. Дотримання технології приготування страв, людський фактор, бажання стати справжнім Майстром своєї справи - все це, безперечно, вплинуло на якість виконаних робіт.  Але які апетитні аромати  летіли з лабораторії "Кулінарія", де проходило кулінарне дійство!

На думку комісії, шанси стати справжніми кулінарами є у всіх, Але порадували найсмачнішими стравами Корнієнко Карина (приготувала рибу фаршировану), Єленець Каріна (ватрушки з сиром) та Твердовська Карина (канапе)

ПІДГОТОВКА ВЕДЕТЬСЯ НА ОСНОВІ ДСПТО

5122 КУХАР ІІІ РОЗРЯД

5122 КУХАР ІV РОЗРЯД

8331 ТРАКТОРИСТ-МАШИНІСТ С/Г ВИРОБНИЦТВА КАТ. А1,А2,В1

7233 СЛЮСАР З РЕМОНТУ С/Г МАШИН ТА УСТАТКУВАННЯ

7412 КОНДИТЕР ІІІ РОЗРЯД

8322 ВОДІЙ АВТОТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ КАТ В, С

 

 

Календар
Пошук

Copyright MyCorp © 2020
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz